Nieuws

Het laatste nieuws over leefstijl en gezondheid en informatie omtrent onze praktijk

Even voorstellen – nieuwe praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Hallo,

Mijn naam is Afra Schilder. Sinds 1 Januari (2024) ben ik werkzaam binnen de praktijk als praktijkondersteuner-ggz. Iedereen is wel eens somber, gespannen of zit een tijdje minder lekker in zijn vel. Vaak komt men daar zelf of met hulp van de omgeving weer uit. Als dat niet lukt, ga ik graag met u in gesprek om u beter te leren kennen en een goed overzicht te creëren van uw situatie en klacht(en). Samen kunnen we kijken wat u uit balans heeft gebracht en wat u nodig heeft om weer in uw kracht te komen staan.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Vanuit mijn opleiding heb ik veel geleerd over de werking van de hersenen en hoe dit verband houdt tot gedrag. Ik heb daarna een poosje gewerkt bij Sophia Revalidatie op de afdeling niet aangeboren hersenletsel. Daarnaast veel ervaring opgedaan met het begeleiden van nieuwkomers/anderstaligen richting zelfredzaamheid, waarbij ik nauw samenwerkte met o.a. Gemeente, scholen, de sociaal wijkteams, wijkagent, etc.

Ik probeer altijd de persoon achter de problematiek te zien en te kijken wat wel kan, aansluitend bij wat men zelf daarbij wenst.

Op de maandag en woensdag ben ik aanwezig binnen de praktijk.

Even voorstellen – nieuwe praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Hallo, Mijn naam is Afra Schilder. Sinds 1 Januari (2024) ben ik werkzaam binnen de praktijk als praktijkondersteuner-ggz. …

M. Roos, Physician Assistant en POH-S (diabetes en hoge bloeddruk) stelt zich aan u voor

Hallo, mijn naam is Melanie Roos en ben sinds 1 april werkzaam bij dr. Stroeve als Physician Assistant (P.A.) waarbij ik …

Huisarts S. Mulder stelt zich aan u voor

Hallo, mijn naam is Salomé Mulder en per februari ben ik het team van huisartsenpraktijk Stroeve komen versterken. Graag …