Spreekuur huisarts

Spreekuur

Elke dag is er spreekuur volgens afspraak van 8.00 tot 10.30 en van 13.30 tot 14.30 uur.

Tevens is er telefonisch spreekuur van 11.00 tot 11.30. Dit is uitsluitend bedoeld voor het bespreken van uitslagen of korte vragen.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Huisbezoeken doe wij over het algemeen, behalve in geval van spoed, na 15 uur.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Huisartsen

Drs. van der Horst heeft spreekuur op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Drs. Stroeve heeft spreekuur op maandag, donderdag en vrijdag.

Huisarts in opleiding

De praktijk leidt huisartsen op vanuit de huisartsenopleiding VUmc. Van 1 september 2016 tot 1 september 2018 is mw. drs. S. van Straaten  werkzaam in de praktijk. Zij is op maandag, dinsdag, woensdag  werkzaam. Zij doet zelfstandig spreekuur en huisbezoeken.

Opvolging praktijk

Met ingang van 1 juli 2019 heeft Mw drs Joyce Stroeve de praktijk opgevolgd van Mw. drs H.P. van der Horst.   Zij zal …

Vakantie

NB:de per email aangevraagde recepten kunnen pas na de vakantie verwerkt worden . Telefonisch bij de waarnemende praktijken …

nhg-logo-kleur

NHG Praktijkaccreditatie

NHG Praktijkaccreditatie (NPA) Wij zijn trots te kunnen melden dat aan onze huisartsenpraktijk de NHG Praktijkaccreditatie …