Nieuws

Het laatste nieuws over leefstijl en gezondheid en informatie omtrent onze praktijk

Coronavaccinaties via de huisarts

Er heerst veel onduidelijkheid over het vaccineren via de huisarts. Ook voor ons. Vaccineren vindt per regio plaats, in februari begonnen in Zeeland. Wij, als huisartsen in Noord-Holland, hebben van de overheid nog geen vaccins gekregen. Het is nog niet definitief welke groepen wij gaan vaccineren en wanneer we de vaccinaties zullen krijgen. De instructies die wij krijgen voor het voorbereiden van het geven van de vaccinaties, die veranderen letterlijk per dag. Indien u in de geselecteerde risicogroep valt die door de huisarts gevaccineerd zal worden, dan ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging per brief in uw brievenbus.

Daarom vragen wij u nog even geduld te hebben en te wachten op een uitnodiging. De assistentes aan de telefoon kunnen u ook niet meer informatie verstrekken dan hierboven vermeld.

 

Voor meer informatie over de vaccinatie:

https://www.thuisarts.nl/corona/ik-denk-erover-om-prikken-tegen-corona-te-halen

Let op! Indien u naar de RIVM website doorklikt waar u informatie kan krijgen over wanneer, door wie en met welk vaccin u gevaccineerd zal worden: dit is aan verandering onderhevig.

Coronavaccinaties via de huisarts

Er heerst veel onduidelijkheid over het vaccineren via de huisarts. Ook voor ons. Vaccineren vindt per regio plaats, in februari …

Medische verklaring mondkapje

De¬†verplichting (per 1 december) tot het dragen van een mondkapje¬†geldt niet voor mensen die vanwege een beperking of ziekte …